Orbán Viktor és a kormány tagjai megjósolták, milyen lesz a 2024-es év + videó

A TikTokon közzétett videóból kiderült, hogy a miniszterelnök és a kormány tagjai egységesen pozitív évre számítanak a megpróbáltatásokkal telített 2023 után – volt, aki kifejezetten humorosra vette a válaszadást.

Forrás: TikTok2024. 01. 21. 21:11
Fotó: FB/ OV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor a TikTok-oldalán osztott meg egy humoros hangvételű videót, amelyből kiderült, hogy ő maga és a kormány tagjai mit jósolnak az idei évre. A miniszterelnök a jövendölését rövidre zárta, annyit mondott:

„Győzni fogunk!”

 

Mit gondolnak a kormánytagok?

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta, véleménye szerint már túl vagyunk a nehézségeken, így az idei egy jó év lesz. Lázár János szintén így vélekedett, szerinte 2024-ben bőség lesz, minden rendben lesz.

Orbán Balázs egyenesen zseniális évet remél, míg Bóka János annyit fűzött hozzá a jövendölésekhez, hogy 2024 egy nappal hosszabb lesz, mint 2023.  Varga Mihály vállalt egy nagyot, nem csak az idei évre vetítette előre a pozitív forgatókönyvet, de kijelentette, 2025 még 2024-nél is jobban alakul majd.

Nagy Márton erős gazdasági növekedést remél, míg Csák János azt hangoztatta, 2024 nemzetközileg a kijózanodás éve lesz.

Tuzson Bence és Nagy István szintén jó évet jósoltak Magyarország számára.

A videó a cikk végén, vagy ide kattintva megtekinthető.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook/ Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.