Válságkommunikáció: Karácsonyék a BKK-székházban magyaráznák a bizonyítványt, de csak baráti újságírókat hívtak meg

A járatritkítási csomagot még Karácsony Gergely és a dollárbaloldal legelvakultabb támogatóinak a torkán is nehéz lesz lenyomni.

Forrás: VEKE Facebook-oldala2024. 01. 25. 11:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tovább kísérletezik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megtépázott hírnevének a helyreállításával és Karácsony Gergely újraválasztási kampányának támogatásával. A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) Facebook-oldalán közölte: birtokukba jutott egy levél, amelyben az olvasható, hogy a BKK gondosan kiválogatott újságíróknak próbálja felső vezetői szinten elmagyarázni, miért is volt jó a járatritkítási csomagjuk. A VEKE szerint elkéstek, mert ezt 

a bevezetés előtt hónapokkal kell(ett volna) megtenni, most már eső után köpönyeg. Akkor sem zárt körben, hogy aztán jó kis PR cikkek születhessenek, hanem a nyilvánosság előtt. És nem az igazgatókkal, hanem azokkal a szakemberekkel kell beszélni, akik ezeken a témákon valójában dolgoznak

 – tették hozzá.

Mint a levélben olvasható, az elmúlt napokban számos hír megjelent a fővárosban közlekedők megváltozott utazási szokásairól, illetve arról, hogy ezek a változások milyen fejlesztési lehetőségeket tesznek lehetővé a következő hónapokban. A BKK szeretné kötetlen formában bemutatni a döntések hátterét, a fejlesztések részleteit, illetve lehetőséget adni arra, hogy kérdéseket lehessen feltenni a témában az illetékes igazgatóknak. 

Erre egy zártkörű beszélgetés formájában biztosítanak lehetőséget, amelyre a levél címzettjével együtt 6-7 olyan újságíró kap meghívást, akik rendszeresen foglalkoznak a főváros közlekedését érintő témákkal. Nem meglepő, hogy a Magyar Nemzet nem kapott meghívást erre a fejtágítóra,

 amelyet ma fél egytől tartanak a BKK Rumbach Sebestyén utcai központjában, többek között Walter Katalin vezérigazgató részvételével.

Mint lapunk is megírta, Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója arról beszélt az ATV híradójának, hogy állítólag voltak tavaly novemberben és decemberben egyeztetések civil szervezetekkel a fővárosi járatok ritkításáról, ám azt elismerik, hogy hibáztak. – Erről sajnos sokkal látványosabban, hangsúlyosabban és hamarabb kellett volna kommunikálnunk, én ezért elnézést kérek – mondta Walter Katalin.

Borítókép: Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója és Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.