A hétvégén is várják a toborzóirodák a jelentkezőket a PzH 2000-re

A világ egyik legmodernebb önjáró lövegének leendő kezelőszemélyzete havi bruttó 737 ezer forintos fizetéssel kezdheti meg katonai pályáját Tatán.

Forrás: MTI2024. 02. 10. 13:14
KLAPKA György; SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; KALINÁK, Robert
Tata, 2024. február 9. PzH 2000 típusú önjáró löveg dinamikus bemutatója Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Robert Kalinák szlovák védelmi miniszter látogatásán a tatai Klapka György 1. Páncélosdandár laktanyájában 2024. február 9-én. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétvégén is várják a toborzóirodák a jelentkezőket a PzH 2000-re – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szombaton az MTI-vel. A Magyar Honvédség kiemelt ajánlattal és rendkívüli nyitvatartással várja a jelentkezőket a PzH 2000-re – tájékoztatott a honvédelmi miniszter a tárca közleményében.

A hétvégén is várják a toborzóirodák a jelentkezőket a PzH 2000-re. Fotó: Honvedelem.hu

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közlemény szerint azt mondta, a világ egyik legmodernebb önjáró lövegének leendő kezelőszemélyzete bruttó 737 ezer forintos illetménnyel kezdheti meg katonai pályáját Tatán.

A közlemény szerint folytatódik az országjárás, a PzH 2000 önjáró löveggel és a Magyar Honvédség legmodernebb eszközeivel hétvégén Mohácson, Nemesvámoson, Dabason, valamint Budapesten a FeHoVa kiállításon is találkozhatnak az érdeklődők.

Fotó: Honvedelem.hu

 

A PzH 2000 önjáró lövegre is lehet jelentkezni

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter felhívta a figyelmet arra, hogy a Magyar Honvédség toborzóirodái a bevonulás előtti hétvégén, azaz február 10-én szombaton és 11-én vasárnap is országszerte meghosszabbított nyitvatartással várják az érdeklődőket, akik az erre kijelölt online toborzási felületen is minden információt és lehetőséget megkapnak csatlakozási szándékuk esetén.

Fotó: Honvedelem.hu

A tárcavezető hozzátette: a program nagyon népszerű lett a fiatalok körében, a jelentkezők száma már most jelentősen meghaladta a várakozásokat, és várhatóan a következő napokban is tovább emelkedik majd.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a bevonulás is kibővült, így az egynapos esemény helyett két napon, február 12-én hétfőn és 13-án kedden várják a jelentkezőket a tatai dandárnál – írta a HM.

Borítókép: PzH 2000 típusú önjáró löveg dinamikus bemutatója Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter látogatásán a tatai Klapka György 1. Páncélosdandár laktanyájában 2024. február 9-én (Fotó:MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.