Dráma Somogyban: a szántóföld közepén találták meg a magatehetetlen férfit

Azonnal kórházba szállították.

Forrás: Police2024. 02. 28. 14:17
null
Kisrécse, 2022. január 21. Behavazott szántóföld a Zala megyei Kisrécse közelében 2022. január 21-én. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Segélykérés érkezett a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 24-én délután. A bejelentő elmondta, hogy a testvére elkeseredésében véget akar vetni az életének, és a mernyei halastó környékén látták utoljára – adta hírül a rendőrségi portál.

A körzeti megbízottak tehát azonnal elkezdték a kutatást, végül az autóval bejárható úttól másfél kilométerre, egy szántóföld közepén találták meg a félig már magatehetetlen állapotban lévő férfit. A rendőrök a reményvesztett somodori lakost a járőrautóhoz vitték, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenes, 116-123-as telefonszámot! Amennyiben más életéért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.