Ma is nagyon kell figyelni az M7-esen a köd miatt

Továbbra is ködre kell számítani az M7-es egy szakaszán

2024. 02. 26. 7:39
Solt, 2017. december 22. Ütközésben összetört jármûvek az 52-es számú fõút Solt és a kisizsáki bekötõút közötti szakaszán 2017. december 22-én. A ködben, a jeges úton történt balesetben 20-30 jármû érintett, egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. Néhány órával korábban a térségben másik két baleset is történt. MTI Fotó: Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma is köd nehezíti a látási viszonyokat az M7-es autópályán, ahol vasárnap tömegbaleset történt a köd miatt. Az Útinform tájékoztatása szerint 

ismét közepesek a látási viszonyok, köd és pára nehezíti a közlekedést, helyenként háromszáz méter alá eshet a belátható út hossza az M7-es autópályán, a martonvásári, a balatonvilágosi és az eszteregnyei szakaszon, 

ezért érdemes fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedni.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M3-as autópálya felé tartó oldalon, a 30-as kilométernél lévő M5-ös autópálya csomópontjánál lévő gyűjtő-elosztó pályán egy személyautó szalagkorlátnak hajtott, a külső sávot foglalja el.

A 86-os főúton, Jánossomorja és Bősárkány között egy személyautó fának ütközött, a 169-es kilométernél sávzárásra kell számítani.
A 311-es főúton, Cegléd és Tápiószele között összeütközött két személyautó. A 26-os kilométernél félpályán halad a forgalom.


Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.