A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Halálos tömegkarambol történt az M7-es autópályán + videó, képek

Mindkét irányban lezárták az autópályát.

Forrás: Feol, MTI2024. 02. 25. 12:05
Súlyos baleset történt az M7-es autópályán Forrás: FMH/Déri Brenda
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M7-es autópályán, a 45-ös km-nél súlyos baleset történt, emiatt a főváros felé vezető oldalon az 50-es km-nél Pákozdnál, míg Letenye irányába a 42-es km-nél, a kápolnásnyéki kihajtónál kiterelik a forgalmat. Akinek alkalmas, már a 30-as km-nél lévő martonvásári kihajtónál letérve, a 7-es főúton kerülhet – hívta fel a figyelmet a Feol.

Fotó: FMH/Déri Brenda

 

Több baleset is történt az M7-es mindkét oldalán

Balesetek történtek reggel az M7-es autópálya 44-es kilométerszelvényében, Velence térségében, feltételezhetően a sűrű köd miatt kialakult rossz időjárási és látási viszonyok miatt. 

A balesetekben több tucat jármű érintett.

 A rendőrök egész pályás útlezárás mellett végzik a helyszínelést és a műszaki mentést. Mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében, két helyszínen több autó futott egymásba. Itt a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A rajok áramtalanítják a járműveket. A főváros felé vezető oldalon, Pákozd térségében egy több száz méteres szakaszon jó néhány karambol történt. Ezekhez a székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti és a siófoki hivatásos tűzoltók, valamint a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó-egyesület tagjai és a pázmándi önkéntes tűzoltók vonultak ki. A rajok sorra áramtalanítják a balesetekben érintett járműveket. A karambolok helyszínén vannak a mentők is.

Fotó: FMH/Déri Brenda

 

Még dolgoznak a balesethez érkezett egységek

A Balaton felé megszűnt a zárás, a rendőrség elengedte a forgalmat. Budapest felé továbbra is pályazár van érvényben – tájékoztatott az MKIF Zrt. a közösségi oldalán.

A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek.

A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok. A tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult. A karambolok miatt több tucat autó a sztrádán rekedt, ezeket visszafordították, és tűzoltói felvezetéssel kísérték le az autópályáról.

Az MKIF Zrt. információi szerint halálos áldozata is van a baleseteknek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset helyszínére számos mentőegység, köztük mentőhelikopter is érkezett, a mentés és a sérültek ellátása folyamatban van.

Borítókép: A baleset (Fotó: FMH/Déri Brenda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.