Nyitrai Zsolt: A magyarországi vakok és gyengénlátók közössége számíthat a magyar kormányra

A százéves szervezet százéves székházát újították fel.

2024. 02. 25. 13:44
NYITRAI Zsolt
Budapest, 2024. február 20. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki fõtanácsadó beszédet mond a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) csaknem 3,5 milliárd forintból megújult székházának avatásán 2024. február 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyarországi vakok és gyengénlátók több mint nyolcvanezer fős közössége számíthat a magyar kormány partnerségére és támogatására – jelentette ki Nyitrai Zsolt a közösségi média oldalára feltöltött videóban.

A miniszterelnök főtanácsadója a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) kormányzati támogatásból felújított, kedden átadott székházával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az 

a jövőben jelentősen megkönnyíti a vakok és gyengénlátók közösségének mindennapjait és a szervezet életét is. 

A felújított székház nem csupán egy épület, hanem egy közösségi tér, amely összeköti és támogatja az ott dolgozókat és az általuk képviselt közösséget – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt a videóhoz írt posztjában, hozzátette: „együtt formáljuk élhetőbbé a világot”.

A százéves szervezet százéves székházát újították fel

– emelte ki.

Borítókép: Nyitrai Zsolt (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.