Öngyilkosjelölt életét mentette meg a magyar énekes

Egy forgalmas úton feküdt az úttest közepén, sporttáskával a feje alatt.

Forrás: BorsOnline2024. 02. 19. 14:28
No,Pedestrian,Road,Sign.,No,Walk,Icon.,Pedestrian,Prohibited,Sign.
2383128909 Fotó: Pawel Michalowski
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drámai pillanatoknak volt szemtanúja Kökény Dani szombaton késő este, miután az út közepén fekvő férfit megpillantotta. Kiderült, hogy a férfi öngyilkos akart lenni, de a 19 éves énekes éppen jókor volt jó helyen, ezzel megmentette az elkeseredett férfi életét – adta hírül a BorsOnline.

Jelenleg a Duna dalversenyében, A Dal 2024-ben vesz részt a 19 éves Kökény Dani, aki egyébként 2022-ben lett a Sztárban sztár leszek! című műsor győztese. 

Szombat éjszaka fél tizenkettő körül Kökény Dani és menedzsere éppen hazafele tartottak, amikor arra lettek figyelmesek, hogy előttük az autósok furán viselkednek. – Amikor odaértünk, lassítottunk, hogy megnézzük, mit került ki a két autós, és megdöbbenve láttuk, hogy egy férfi fekszik az út közepén – részletezte a feltörekvő énekes a történetet a portálnak. 

Azonnal hívták a mentőket, közben a férfi egy sporttáskát párnának használva feküdt a földön. Később elmondta, hogy azért feküdt az úttestre, mert meg akart halni. 

A mentők gyorsan a helyszínre értek, és kórházba vitték a férfit. Kökény Dani megjegyezte, bízik benne, hogy minden rendben lesz a férfival. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.