Videón, amint őrizetbe veszik a holland nőt, aki hajnalban halálra szúrta a társát Erzsébetvárosban

Állítólag semmire nem emlékszik.

Forrás: Police2024. 02. 19. 14:39
Gyilkosság a Kazinczy utcában
Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a holland nőt, aki a gyanú szerint több késszúrással ölte meg a párját – írja a rendőrségi portál.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy február 19-én 2 óra körül a Kazinczy utcában található Airbnb-lakásban egy holland pár féltékenység miatt összeveszett. A vita során a 44 éves nő egy késsel kétszer vállon szúrta 54 éves párját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A feltételezett elkövető a cselekmény után megkezdte a férfi újraélesztését, eredménytelenül. A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Vallomásában azt mondta, hogy az esetre nem emlékszik. Az életvédelmi nyomozók intézkedtek, hogy a nőt őrizetbe vegyék.

Borítókép: A helyszín (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.