Vitray Tamás 91 évesen negyedszer is megnősült

A televíziós műsorvezető korábban megerősítette, hogy nem akar újra megnősülni, akkor sporthasonlattal magyarázta el, miért.

2024. 02. 22. 9:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra, negyedszer is megházasodott Vitray Tamás veterán televíziós műsorvezető – írja a Story magazin. A Kossuth-díjas újságíró és riporter párja a filmszakmában dolgozik. Vitray először 2022-ben beszélt arról, hogy távkapcsolatban élnek, mert a nőt Svájchoz köti a munkája. Akkor azt mondta, általában a párja utazik hozzá haza Magyarországra, de az is előfordult már, hogy ő ment ki Svájcba.

A televíziós műsorvezető most csak annyit osztott meg, már egy ideje nincs egyedül, negyedik házasságában boldogan él feleségével.

Vitray Tamás első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született. A második neje Földi Teri színésznő volt, a harmadik felesége pedig Kállay Bori színésznő. Vele 2019 novemberében jelentették be, hogy 32 év után válnak. 2020-ban Vitray Tamás megerősítette, hogy nem akar újra megnősülni, akkor sporthasonlattal magyarázta el, miért: „Egykori sportriporterként jól tudom, hogy legalább hat atlétikai versenyszámban a versenyzőknek ugyanazon a magasságon három kísérletük lehet. Ha mindháromszor leverik a lécet, nem mehetnek tovább. Nekem sincs több kísérletem.”

Borítókép: Vitray Tamás (Fotó: MTI /Czimbal Gyula)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.