Emberkereskedelem és kényszermunka miatt felelhet a sárkeresztúri pár

Volt, hogy kevesellték a sértett által hazavitt összeget.

2024. 03. 14. 8:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emberkereskedelem és kényszermunka bűntett miatt indítottak eljárást egy sárkeresztúri párral szemben – számolt be róla a rendőrség. Az adatok szerint a sértett 2022-ben fiútestvéréhez és annak családjához költözött Sárkeresztúrra. 

A pár kevésnek tartotta a lány által hazavitt keresetet, így amikor elveszítette munkahelyét, Székesfehérvárra vitték őt egy bordélyházba, ahol csaknem egy éven keresztül kellett dolgoznia. Ha a lány nem nyújtott szexuális szolgáltatást, akkor kevesellték a „hazavitt” összeget – amivel reggelente el kellett számolnia –, ezért ennek érdekében volt, hogy zsarolták vagy fizikailag bántalmazták. 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2024. március 12-én fogták el és állították elő az elkövetőket. Gyanúsítotti kihallgatásuk után a nyomozók őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.