Gulyás Gergely is reagált Magyar Péter hangfelvételére

Magyar Péter kedd délelőtt kilenc órakor töltötte fel közösségi oldalaira a silány minőségű hanganyagot.

Forrás: Facebook2024. 03. 26. 10:12
Fotó: Gulyás Gergely/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

„Kipukkadt a lufi!” – írta közösségi oldalán Gulyás Gergely a közzétett Magyar Péter-féle hangfelvételre reagálva, amelyről a baloldal által körberajongott Magyar Péter korábban azt hirdette, több kormánytag ellen is erős, kompromittáló információkat tartalmaz.

„Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi a különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!”

– olvasható Gulyás Gergely bejegyzésében.

Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Magyar Péter kedd délelőtt 9 órakor töltötte fel közösségi oldalaira az említett, silány minőségű hanganyagot. A cikk tartalmáról készült írás ide kattintva, illetve a cikk végén megtekinthető.

Gulyás Gergely reakciója:

 

Frissítés: 

Magyarország Kormányának hivatalos álláspontja az ügyben: 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.