Magyar Péter münchhauseni hangulatba került, egyre nagyobbakat mond

Perlaky-Papp József szerint Magyar Péter kapkod, reakciói elsősorban zsigeriek.

Forrás: Hír TV2024. 03. 23. 10:51
MAGYAR Péter; NAGY Ervin
Budapest, 2024. március 15. Magyar Péter jogász (b) a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. Jobbról Nagy Ervin színmûvész. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter kapkod, reakciói elsősorban zsigeriek – mutatott rá Perlaky-Papp József nyilvánosságstratéga és kríziskommunikációs specialista, a Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense a Hír TV Napi aktuális című műsorában. Felidézte, hogy Magyar Péter becsmérelte Varga Judit egykori munkatársait is, és azt állította, hogy soha nem bántotta volt feleségét.

Meglehetősen kockázatosként, önsorsrontóként értékelte a szakértő, amit Magyar Péter csinál a nyilvánosságban, hiszen nem arról van szó, hogy kizárólag egy szálon futnának az események, azon a szálon, amit ő mond.

Az egyik ilyen szál, hogy már mindenki azt várja tőle a baloldalon, hogy a kormányt meg fogja buktatni

– magyarázta Perlaky-Papp József. Hozzátette: van egy másik szál is, ahol ugyanolyan sejtetések vannak, egy kicsit münchhauseni hangulata van a kommunikációjának, nagyokat mond, és egyre inkább emeli a tétet.

A harmadik szál pedig a volt felesége oldalán jelentkezik, ahol most már a munkatársak is megszólalnak, és Varga Judit is megosztott egy sokat sejtető kisfilmet a párkapcsolati erőszakról. Ha ez valóban megformálódik és bizonyító erejűen a nyilvánosság elé tárul, akkor

az minden közéleti szerepvállalását tönkreteheti és tönkre is fogja tenni

– emelte ki Perlaky-Papp József.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.