Orbán Balázs szerint Magyar Pétert kizárólag a bosszúvágy motiválja

Magyar Péter politikai szerepvállalása nem más, mint egy sajnálatos módon elhagyott férj vádaskodása.

Forrás: Mandiner2024. 03. 21. 21:04
Budapest, 2024. március 15.
Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani.
MTI/Balogh Zoltán
Magyar Péter Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Balázs az RTL-nek adott interjút, ebben beszélt Magyar Péter azon állításáról, hogy a kormány már a kirobbanása előtt is tudott a Schadl-ügyről. A miniszterelnök politikai igazgatója szerint Magyar Pétert kizárólag a bosszúvágy motiválja – vette észre a Mandiner.

Azért, mert elhagyta a felesége, nem gondolom, hogy politikusokat kéne felelősségre vonni. Ezt az egész bizonyítékok nélküli vádaskodást Magyar Péter irodalmi munkássága részének tekintem

– mondta Orbán Balázs, aki szerint jelenleg még semmilyen bizonyítékot nem látunk, ami alátámasztaná Magyar Péter állításait.

Azt gondolom, hogy ez ebben a formában egy médiahack, de abból a műfajból sem a legjobbak közül való

– hangsúlyozta a politikai igazgató. Hozzátette: Magyar Péter politikai szerepvállalása nem más, mint egy sajnálatos módon elhagyott férj vádaskodása, amit valami egyéni motiváció mozgat, talán a bosszúvágy. „Ismétlem, a politikai kommentárok feladata ezt minősíteni, a kormánynak nincs tennivalója az ebben az ügyben.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.