Politikai közössége Júdásává lett Magyar Péter

Magyar Péter kiesett a jólétből, majd elfogadta a harminc ezüstpénzt – állítja Bese Gergő atya.

Forrás: Mandiner2024. 03. 29. 17:36
Borítókép: Bese Gergő atya (Fotó: Kurucz Árpád)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetekben alaposan felkavarta a közvéleményt Magyar Péter mozgolódása, majd egykori felesége, Varga Judit megrázó interjúja volt férje erőszakos viselkedéséről. Az idén lemondott, s a közéletből távozó igazságügyi miniszter részletesen beszámolt arról,

Magyar Péter hogyan alázta meg napról napra, hogyan fogadkozott, megváltozik, s milyen agresszív cselekményeket volt kénytelen elszenvedni.

Magyar pár napra rá Facebook-posztban reagált, nem tagadva exfelesége állításait, ám jelezte, őt viszont megütötte volt neje.

A Mandiner Reakció adásában a húsvéti ünnep és napjaink társadalmának értékválsága mellett a téma is szóba került, a teljes beszélgetés során Bese Gergő atya is komoly kritikát fogalmazott meg Magyar Péterrel és az általa elkövetett cselekedetekkel szemben. 

 

Borítókép: Bese Gergő atya (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.