Társlapunk, a Délmagyarország kapta az Országos Polgárőrszövetség sajtódíját

Az elismerést a lap főszerkesztője, Gidró Krisztina vehette át.

Forrás: Délmagyar2024. 03. 14. 20:03
Az Országos Polgárőr Szövetség sajtódíját Gidró Kriszta főszerkesztő vette át. Forrás: Havran Zoltán/MW
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A legkomolyabb áldozatvállalás, amikor valaki a közösségért dolgozik, és nem a manapság nyugaton divatos individualista módon él – mondta Simicskó István országgyűlési képviselő az Országos Polgárőrszövetség március 15-i megemlékezésén. Az ünnep alkalmából a Délmagyarország kapta meg a szervezet sajtódíját – hívta fel a figyelmet a Délmagyar.

A polgárőrség munkáját hiteles beszámolókkal, tudósításokkal segíti a Délmagyarország – hangzott el az Országos Polgárőrszövetség március 15-i ünnepségén, ahol

 a szervezet elnöke társlapunkat tüntette ki a sajtódíjjal.

Az elismerést a Délmagyarország főszerkesztője, Gidró Kriszta vette át Túrós András elnöktől.

A rendezvényen Simicskó István országgyűlési képviselő, a KDNP frakcióvezetője hétköznapi hősöknek nevezte a polgárőröket. A legkomolyabb áldozatvállalás, amikor valaki a közösségért dolgozik, a hazáját, a települését szolgálja – mondta. – A mostanában divatos individualizmus helyett ez segít abban, hogy megőrizzük a szabadságunkat, függetlenségünket – tette hozzá.

Borítókép: Gidró Kriszta, társlapunk főszerkesztője átveszi az Országos Polgárőrszövetség sajtódíját (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.