Összehívhatja a válságstábot a Momentum

Deák Dániel az ellenzék március 15-i gyűléseiről.

2024. 03. 15. 22:06
Magyar Péter zászlót bont március 15.
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deák Dániel a közösségi oldalán reagált a március 15-i ellenzéki rendezvényekre. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azért voltak kínosan kevesen a Momentum, Karácsony Gergely és a Kutyapárt eseményein, mert a szokásos baloldali tüntetők ezúttal Varga Judit volt férjének rendezvényén voltak.

Megint ismétlődik a „csalódott fideszes” forgatókönyv, amit már jól ismerünk Márki-Zay Péter óta... De hozott fideszes szavazatokat Márki-Zay? Egyet sem

– idézte fel az elemző. – Mert aki beáll globalistának, arra egy fideszes sem szavaz – tette hozzá.

A dollármédia most minden erejével építi Magyar Pétert, Péter szövegírói pedig az unalomig ismételt balos globalista szólamokat be is tették a beszédbe – mutatott rá Deák Dániel. Úgy látja:

ezt a cselt nem vette be Márki-Zay Péterrel a jobboldal, most Varga Judit sértett volt férjével sem fog bedőlni neki.

A nap vesztese egyértelműen Donáth Anna. A liberális „O1G tábor” eddig őket erősítette, náluk jelent meg. Ők most Nagy Ervinestől, Pankotai Lilistől átmentek Magyarhoz – állapította meg az elemző. Hozzátette: ha a Momentumnak van esze, holnap összehívják a válságstábot.

Borítókép: Magyar Péter rendezvénye (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.