A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán rántotta le a leplet Magyar Péterről. Felsorolta , milyen hasonlóságok figyelhetők meg a baloldal aktuális és jelenlegi üdvöskéi között, kezdve azzal, hogy külföldről kaptak támogatást céljaik eléréséhez.

2024. 04. 13. 21:25
HZ1_3916
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás Márki-Zay Péterhez hasonlította Magyar Pétert új videójában, melyet a közösségi oldalán osztott meg.

– A mostani új csodagyerek, Magyar Péter pontosan ugyanazt az utat járja be, mint Márki-Zay Péter. Ugyanolyan baloldali, mint ő: akik körülötte vannak, amit mond, minden teljesítménye egyforma – mutatott rá Menczer Tamás.

A Fidesz kommunikációs igazgatója felidézte, hogy Magyar Péter sok mindenről hosszan beszélt április 6-i tüntetésén, csak az egyik legégetőbb jelenkori problémáról, a háborúról nem:

Nyilvánvalóan azért, mert azok a külföldi donorok, támogatók és irányítók, akik vannak – hiszen ezt barátnője vallotta be – megtiltották neki. Nem a magyarok érdekeit képviselik, hanem a külföldi finanszírozók érdekeit

– mondta Menczer Tamás.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.