Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter

Menczer Tamás szerint lenézés, gőg, önimádat jellemzi a baloldali ügyvédet.

2024. 04. 13. 19:10
HZ1_4957

20240406 budapest agyar peter tuntetese vonulas a deak terrol a kossuth terre havran zoltan magyar nemzet

20240406 BudapestMagyar Péter ügyvéd által meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvény.fotó: Havran Zoltán (HZ)Magyar Nemzet
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajon mit szólnak az amerikai finanszírozók ahhoz, hogy Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter? – tette fel a kérdést közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás a bejegyzésében felidézte: amikor kitett egy fotót arról, hogy egy idősebb emberekből álló közösséget fogadott a Parlamentben, Magyar Péter gúnyosan szólt hozzá a fotóhoz, és azt írta:

Fiatal Demokraták Szövetsége.

– Magyar Péter lenézi az idős embereket. Ilyet csak egy tróger csinál. Lenézés, gőg, önimádat. Ez Magyar Péter. Magyar Péter támogatóival nekem van politikai vitám. De a koruk vagy különböző adottságaik miatt soha nem bírálnám őket. Ilyet csak egy agresszív, narcisztikus tróger csinál. Vajon mit szólnak mindehhez a külföldi finanszírozók? – tette fel a kérdést Menczer Tamás.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.