Magyar Péter elfogadta Bolgár György meghívását

Pedig előtte azt mondta, hogy sosem teszi be a lábát a Klubrádióba.

Forrás: Mandiner2024. 04. 13. 16:21
null
Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal új reménysége a Spinoza Ház után egy újabb ikonikus baloldali helyen járt – írja a Mandiner.

Magyar Péter elment a Klubrádióba, annak ellenére, hogy korábban fogadkozott, hogy soha nem megy oda, miután a honlapjukon nyomdafestéket nem tűrő módon írtak Varga Juditról.

Nyilván soha életemben be nem teszem a lábamat a Klubrádióba

– írta korábban a közösségi médiában.

 

És hogy a beszélgetésben mire fókuszált Magyar Péter?

Bolgár György műsorában önmagát fényezte a temperamentumáról is elhíresült politikus, saját karakterével kapcsolatban így fogalmazott:

a futballpályán azt mondták, hogy ugyan nem focizok jól, de rámenősségben és erőszakosságban ott vagyok.

A cikk szerint úgy folytatta:

Én azt szoktam mondani, hogy ha azzal a stílussal, vehemenciával lépett volna föl korábban egy ellenzéki politikus, például a sajtóval és a propagandával, a közmédiával kapcsolatban, ahogy én néha fellépek, akkor valószínűleg egy nap után ő már nem lehetett volna politikus.

Ami az erőszakosságot és a rámenősséget illeti, Magyar Péter nem állt messze a valóságtól, hiszen az egész magyar sajtót bejárta volt feleségének, Varga Juditnak a vallomása. A volt igazságügyminiszter Hajdú Péternek nyilatkozott részletesen arról, hogyan terrorizálta és tartotta félelemben volt férje.

Magyar Péter azt is elmondta, hogy eddig azért nem adott a Klubrádiónak interjút, mert a médium munkatársa gusztustalan stílusban írt a volt köztársasági elnökről és a volt igazságügyi miniszterről, aki a felesége és a gyermekei anyja  volt.

Az új pártjával kapcsolatban Magyar Péter azt mondta, hogy az ellenzéki oldalon a legjobb eredményt tudják felmutatni a választások után. Magyar szerint az a nagy kérdés, hogy a Fideszre hányan szavaznak majd. – Ha 45 százalékot kap a kormányzó párt, az kudarcnak számít, ha viszont 40 százaléknál kevesebben voksolnak a Fideszre, akkor az totális vereség – fejtegette az ügyvéd.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.