„Ez egy szép találat” – Magyar Péter elképesztő magyarázattal állt elő a DatAdat-ügyben + videó

Magyar Péter Battonyán folytatta országjáró útját, a Tisza Párt alelnöke tagadta, hogy bármilyen kapcsolatban állna a Bajnai Gordonhoz köthető cégcsoporttal. Szerinte tévedés történt.

2024. 04. 19. 15:38
null
Forrás: Képernyőkép
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ez egy félreértés” – Magyar Péter tagadta, hogy ő vagy közössége kapcsolatban állna a Bajnai Gordonhoz köthető céghálózatokkal. 

A Tisza Párt alelnökét a Magyar Nemzet stábja Battonyán kérdezte, miután a napokban kiderült hogy a honlap adatkezelési tájékoztatójában megtalálható az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org nevű szervezet. Előbbi egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, ügyvezetője Bajnai kormányának volt titokminisztere, a DatAdat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

A Magyar Nemzet cikke után azonban eltüntették honlapjukról a datadatos szálat, és az említett két cég kiderült az adatvédelmi tájékoztatójukból. Magyar Péter most az esettel kapcsolatban elmondta: ez egy félreértés, az adatvédelmi tájékoztatójukat az idő hiányában átvették valakitől, így került fel az említett két cég a honlapjukra. 

Borítókép: Magyar Péter (Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.