Orbán Viktor: Végül győzni fogunk!

A belvárosi Ibolya presszóban a miniszterelnök az egyetemista éveiről és a helyhez kötődő emlékeiről is mesélt.

2024. 04. 28. 16:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök új videót tett közzé a szombati belvárosi látogatásáról. A Fidesz elnöke a fővárosi fideszesek kampányát segítette, amikor szombaton Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában.

– A budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva – jelentette ki a kormányfő, aki szerint nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni, és végül győzni fogunk.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista éveiről és a helyhez kötődő emlékeiről mesélt:

Negyven éve voltam itt utoljára

– idézte fel a miniszterelnök az új videóban, majd arról tudakozódott a pultosnál, hogy ő megszületett-e már akkor.

Ezt követően a kormányfő ekképpen folytatta a nosztalgiázást:

Az egyetemistáknak akkor még, a régi szép világban, mindenkinek más módszere volt a másnaposság ellen. És van egy olyan irányzat is, én ehhez tartozom, amelyik a másnapossággal szemben a hideg tejet tartja a legjobb gyógyszernek. És amikor be kellett menni az egyetemre a hosszú éjszakák után, akkor ez az útvonal volt, és akkor a hideg tejesek ide jöttek be, megittuk a hideg tejet, és akkor mehettünk az egyetemre, és rendben voltunk nagyjából.

Íme a teljes videó:

 

Borítókép forrása: Orbán Viktor TikTok-oldala

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.