„Úgy hazudik, mint Gyurcsány, és azon az úton megy, amelyen Márki-Zay…”

Ez nagyon veszélyes, mert Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba.

2024. 04. 11. 17:42
HZ1_2990
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Úgy hazudik, mint Gyurcsány, és azon az úton megy, amelyen Márki-Zay. Ő Magyar Péter” – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója videójában bemutatta, hogy Magyar Péter hogyan hazudott a magyaroknak már az alatt a rövid idő alatt is, amióta aktívan politizál.

Magyar Péter egy hónappal ezelőtt még azt mondta, hogy nem tervez fellépni a politikai porondra, úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban, hogy „Ez szerintem még viccnek is rossz”.

Persze hazudott. Fellépett a politikai porondra, pártot alapított

– mutatott rá Menczer Tamás.

A baloldal új embere a külföldi finanszírozással kapcsolatban is hazudott:

Még a látszatát is el kell kerülni annak, hogy külföldről akarja valaki megdönteni, vagy külföldi segítséggel akarja leváltani a kormányt

– mondta Magyar Péter nemrég. 

Persze hazudott. A külföldiek és az amerikaiak ott vannak mögötte, ezt a barátnője vallotta be – emlékeztetett a kommunikációs igazgató.

Úgy hazudik, mint Gyurcsány, és azon az úton megy, amelyen Márki Zay ment, azt csinálja, amit Márki Zay csinált 

– hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: Ez azért nagyon veszélyes, mert Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba.

A NATO most épp a háború felé megy. De nekünk nem kell mennünk, ugyanis a NATO egy védelmi szövetség, nem egy támadó szövetség – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató. Hozzátette: 

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát. Küldjünk június 9-én Brüsszelbe olyanokat, akiknek valóban Magyarország Magyarország békéje a legfontosabb!

 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.