Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

„Agymosott magyarok” és szivárványos felső: Soros elveit követik Magyar Pérer jelöltjei

A Tisza Párt több jelöltje olyan, mintha a milliárdos spekuláns választotta volna.

Forrás: Mandiner.hu2024. 05. 23. 9:13
-
Soros György milliárdos spekuláns. Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter pártjának több európai parlamenti jelöltjénél rendkívül szembetűnő, hogy Soros György nézeteinek megfelelő elveket vallanak – mutatott rá a Mandiner. A cikk emlékeztett, a Tisza több tagjáról konkrétan bebizonyosodott, hogy közvetlenül kötődik a milliárdos speklunáshoz, másoknál pedig jól tetten érhető, hogy osztják háborúpárti, migrációpárti, liberális, globalista nézeteit.

Kollár Kinga, aki 2021 óta Luxemburgban, az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Ügyekért Felelős Főigazgatóságán dolgozik, például a magyarokat „agymosottnak” nevezte, mgát pedig nyíltan globalistának és liberálisnak vallotta, éppen, mint Soros György. Az internet nem felejt, posztja itt olvasható:

 

Mint a Mandiner emkéztetett, hozzáhasonlóan sok évig Brüsszelnek dolgozott a magyar rezsicsökkentés ellen kirohanást intéző Gerzsenyi Gabriella. A közösségi médiában elérhető bejegyzései alapján szivárványos felsőben fotózkodott, migrációpárti és hisz a multikultiban.

Az egyik 2022-es Facebook-bejegyzésében nem tartotta veszélyesnek a bevándorlást, és baloldalinak is nevezte magát. 

A bejegyzésben valamiért a határon kívüliek kapcsán neki is az „agymosott” jelző jutott eszébe: „Brüsszel sokszínű város, sok ott a bevándorló, de soha nem éreztem veszélyesebbnek, mint a számos nagyváros bármelyikét, ahol életem során megadatott megfordulnom. Aki Brüsszelben dolgozik, az nem feltétlenül baloldali és/vagy ultraliberális, és/vagy agymosott. Aki határontúli származású, az nem feltétlenül jobboldali és/vagy ultrakonzervatív, és/vagy agymosott.” 

 

És a sornak még nincs vége. A cikk rámutatott, mellettük Bujdosó Andrea is Soros György elveit vallja. 

Ő annyira woke, hogy a LinkedIn-profiljánál kiírta, hogy milyen névmáson szólítsák. 

Emellett támogatja az LMBTQ-lobbit, ráadásul az ő esetében formális kapcsolat is fellelhető a milliárdos spekuláns hálózatához: mentori tevékenységet végzett a Soroshoz köthető Egyenlítő Alapítványban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.