Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Gyöngyösi elismerte, hogy jobbikosok csatlakoztak Magyar Péterhez

Korábban a Tisza Párt elnökének testvére segítette Brenner Kolomant.

2024. 05. 25. 15:41
Budapest, 2024. május 3.
Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és európai parlamenti képviselője a Róna Péterrel, a párt EP-listavezetőjével Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda előtt tartott sajtótájékoztatón 2024. május 3-án. Bejelentették, hogy a párt európai parlamenti választáson való indulásához szükséges ajánlásokat leadták a Nemzeti Választási Irodán.
MTI/Lakatos Péter

Budapest, 2024. május 3.Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és európai parlamenti képviselője a Róna Péterrel, a párt EP-listavezetőjével Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda előtt tartott sajtótájékoztatón 2024. május 3-án. Bejelentették, hogy a párt európai parlamenti választáson való indulásához szükséges ajánlásokat leadták a Nemzeti Választási Irodán.MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Többen is átigazoltak a Jobbikból Magyar Péterhez, illetve a Tisza Párthoz – ismerte el Gyöngyösi Márton pártelnök a köztévé szombat reggeli adásában. A Jobbik EP-képviselője úgy fogalmazott:

van egy-két tagja a Jobbiknak, akit senki nem ismer, a nevüket is teljesen felesleges megemlíteni a nézőknek, mert nem tudják, kikről van szó, akik esetleg átigazoltak, vagy úgy gondolják, hogy Magyar Péter hozza el a reményt.

– Ők átigazoltak, de vezető politikus vagy ismert arca a pártnak a Jobbik – Konzervatívok kampányát segíti – mondta Gyöngyösi Márton.

A pártelnök arra is reagált, hogy Magyar Péter testvére korábban Brenner Koloman, a Jobbik azóta visszalépett főpolgármester-jelöltjének kampányát segítette. Gyöngyösi felidézte, hogy

amikor Brenner Koloman elvállalta a főpolgármester-jelöltséget, a kampánycsapatba Magyar Péter testvére is bekerült. Magyar Márton kommunikációs szakemberként segítette Brenner munkáját egészen addig, amíg februárban fel nem tűnt a színen Magyar Péter.

– A testvére összeférhetetlenség miatt abban a pillanatban távozott a kampánycsapatból – mondta Gyöngyösi.

A Magyar Nemzet nemrég arról írt, hogy az amerikai nagykövetséggel újabban szoros kapcsolatot ápoló Jobbik vezérkara beállt Magyar Péter mögé. A Magyar Jelen információi szerint a Jobbik infrastruktúrája segíti Magyar Péter kampányát, amiben kulcsszerepet tölt be a korábbi jobbikos kommunikációs vezető, a rendszerváltás előtt már jó amerikai kapcsolatokkal rendelkező Radnai László és fia, Radnai Márk is. Magyar Péter közösségi oldalát és biztonsági embereit Kiss Zoltán Imre irányítja, aki korábban kommunikációs főnökként segítette Gyöngyösi Mártont.

Borítókép: Gyöngyösi Márton (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.