Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Ilyennek látja Magyar Pétert a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia szerint is elfogadhatatlan a baloldal új messiásának viselkedése.

2024. 05. 21. 10:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aggasztó, ijesztő, elfogadhatatlan, önimádó, szerelmes magába – így vélekedett a Chat GPT Magyar Péterről, miután arra kérte a Bors.hu, hogy a sajtóhírek alapján elemezze a Tisza Párt alelnökét. A mesterséges intelligencia a politikus személyiségét a megnyilvánulásai szerint értékelte, ebben pedig igencsak éles kritikával illette. 

A mesterséges intelligencia szerint Magyar viselkedése „etikai és morális” kérdéseket vet fel, de „jogi következményei” is lehetnek. A politikus egyes megnyilvánulása pedig, mint a nemrégiben történt templomi incidens rámutat, hogy Magyarnak segítségre és támogatásra lehet szüksége, hogy megfelelően kezelje érzelmei kitöréseit. 

„Botrányos viselkedése, mint például a hangos és trágár kiabálás a templom előtt, egy politikai taktika részeként való felhasználása, súlyos problémákra utalnak” – fejtette ki a program, amely szerint a helyzet nagyon is komolynak tűnik és megfelelő intézkedéseket kell tenni annak érdekében, hogy az érintettek biztonsága és jóléte biztosított legyen.

Forrás: Bors.hu

 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.