Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Bródy János felesége erősíti Juhász Péter csapatát

A független jelölt baloldali támogatással áll rajhoz.

2024. 05. 14. 7:23
Budapest, 2014. április 12. Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetõje (j) és Juhász Péter társelnök a szövetség EP-választási kampánynyitó rendezvényén Budapesten, a Lurdy Házban 2014. április 12-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bródy János felesége is erősíti Juhász Péter csapatát az V. kerületben, Bródyné Farkas Anita az 1. választókerületben indul képviselőjelöltként – szúrta ki a 24.hu. 

A Momentum, a DK, a Mindenki Magyarországa Néppárt, a Párbeszéd, valamint a Jakab Péter vezette Nép Pártján által is támogatott csapatban a kormánykritikus zenész felesége a turizmusért és a lakhatásért felelne, ha bizalmat kapna a szavazóktól. 

Ígéretei között szerepel az Airbnb szállások szigorú ellenőrzése, a teraszengedélyek kiadásának megreformálása, illetve a Műemléki Alap felélesztése. Juhász csapatában ott van még Márki-Zay Péter embere, Lukácsi Katalin, a DK-tól Herfort Marietta, a Momentum részéről pedig Medvigy Krisztián, akinek jelölti nyilvántartásba vételét a választási iroda első körben egyébként elutasította.

Juhász Péter egyébként jó kapcsolatot ápol a DatAdat-botrányban érintett Bajnai Gordonnal, de lapunk azt is megírta, hogy 

Bajnai politikustársának, Juhász Péternek is bőven jutott anyagi forrás a 2022-es országgyűlési választások kampányidőszakában. 

A négymilliárdos külföldi támogatásból több tíz millió forint vándorolt Juhász zsebébe, aki a milliókért cserébe egy internetes portálon próbálta lejáratni a kormánypártokat, de ő volt az is, Márki-Zay Péter előválasztási sikere után hosszabb interjút készített a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjével.

Érdekes az is, hogy

 az MSZP hivatalosan nem támogatja a baloldali összefogásban állított jelölteket, Juhász Péter Facebook-oldalán azonban a szocialisták logója is látható.

A kerületben jelenleg a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter a polgármester, vele szemben indul Juhász Péter mellett Schmuck Andor a Miénk a Belváros Egyesület színeiben, valamint Mázló Imre független jelölt. A Mi Hazánk polgármesterjelöltje, Szikora István indulását a választási iroda végül elutasította.
 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.