„Kecskemét gyors fejlődésével lépést kell tartani”

Lázár János elmondta, hogy szerinte ki a legalkalmasabb a város vezetésére.

2024. 05. 15. 18:18
Budapest, 2024. május 10.
Lázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond a Pestszentimre központi vasútállomása melletti téren tartott utcafórumon 2024. május 10-én.
MTI/Mónus Márton
Lázár János Fotó: MTI/Mónus Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kecskemét a vidéki Magyarország felzárkózásának az egyik legjobb példája – jelentette ki Lázár János. Az építési és közlekedési miniszter a közösségi oldalára feltöltött videóban rámutatott, hogy a város gyors fejlődésével lépést kell tartani, az ebből adódó kihívásokat meg kell oldani. A miniszter szerint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és csapata olyan, akik képesek ezek a kihívásokat megoldani. Lázár János arról is biztosította őket, hogy ehhez a kormányzatban szövetségesükre találtak.

Lázár János elmondása szerint azért is támogatja a jelenlegi polgármestert, mert 

egy olyan ember, aki talpraesett, aki képes megoldani problémákat, nem csak beszélni tud a problémákról, mint nagyon sok más politikus.

– Kecskemét lakossága perspektivikusan növekedni képes, az agglomeráció folyamatosan növekszik, a bejárók száma pedig „brutális”, ez azt jelenti, hogy az itt élők életkörülményeit ez befolyásolja – mutatott rá Lázár János.

Nekem közlekedési miniszterként át kell néznem Szemereyné Pataki Klaudia iránymutatása alapján az összes, a Kecskeméten átmenő állami kezelésben lévő utat és a hozzá tartozó műszaki technológiai infrastruktúrát a felújítás szándékával

– mondta a miniszter. Hozzátette: „a Klaudia ki fogja belőlem ezt taposni.”

Borítókép: Lázár János (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.