Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Nagyon fontos dolgot kér a mentőcsapat, amely még mindig kutat a verőcei hajóbaleset áldozatai után

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor az őszinteség a legjobb megoldás – fogalmaztak.

Forrás: Facebook2024. 05. 23. 6:00
Budapest, 2024. május 19.
A Dunai Vízirendészeti Rendõrkapitányság hajói a Duna XIII. kerületi szakaszán, ahol egy balesetet szenvedett motorcsónak utasai után kutatnak 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verõce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
MTI/Lakatos Péter
illusztráció Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos hajóbalesetnél dolgoznak hajnal óta az egységeink – közölte közösségi oldalán a Pest Vármegyei kutató-Menőszolgálat a verőcei hajóbaleset után, amelyhez egy látványos videót is posztoltak.

Hozzáfűzték, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság koordinációja mellett ők is részt vesznek az eltűntek kutatásában. Szombat hajnalban drónokkal és hajóval kapcsolódtak be az emberek keresésébe. 

Emellett kértek is valamit. 

Azt írták, vannak olyan pillanatok az életben, amikor az őszinteség a legjobb megoldás és most egy ilyen időszakon viszi keresztül őket az élet. A pénzügyi tartalékaik vészesen fogynak, így segítségre van szükségük. Azt kérték, aki teheti, és úgy gondolja, ajánlja fel adója egy százalékát nekik, a 18711509-1-13-as adószámra. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.