Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Nem fulladás miatt halt meg Bogi, a verőcei hajóbaleset egyik áldozata + videó

Az édesanyja elmondta, mi okozta a húszéves lány halálát.

Forrás: Tények2024. 05. 22. 14:14
Budapest, 2024. május 19.
Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
MTI/Lakatos Péter
Rendőrségi helyszínelés a baleset környékén Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Testvére még mindig hazavárja elhunyt nővérét, Boglárkát – mondta a Tényeknek a lány édesanyja, Melinda.

Hát ő konkrétan retteg, nem mer eljönni a temetésre, mert egyszerűen… nem tudom, szerintem ő még hazavárja, de fogalmam sincsen, hogy mit érezhet ez a gyermek belül

– részletezte Melinda, aki beszélt arról is, hogy a 13 éves kisfia rettenetesen sír a tragédia óta. Az édesanyát néhány órával a baleset után értesítette a rendőrség lánya haláláról, majd azonosította lánya holttestét. Azt már tudja, hogy Boglárka nem vízbe fulladt, hanem a sérüléseibe halt bele. 

Kívülről csak egyetlen apró vágást lehetett látni lánya száján, és az arca sem volt felfúvódva, olyan volt, mintha aludna. 

Még mintha mosolyogna is, úgy volt a kis szája

– mondta Melinda. A verőcei hajóbaleset óta már csaknem négy nap telt el. A motorcsónak utasai közül két ember meghalt, ötöt pedig a rendőrök továbbra is eltűntként keresnek. 

A baleset után nem sokkal találták meg Boglárka holttestét a Duna vízében, akit nem sokkal a tragédia előtt jegyzett el Márton, aki az osztálytársa volt és szintén ott volt a hajón. Mártont még mindig keresi a rendőrség. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.