Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Ők Magyar Péter háborúpárti jelöltjei

A baloldal új messiása olyan emberekkel veszi magát körül, akiknek a személye cáfolja a baloldali messiás állításait.

2024. 05. 24. 16:36
Debrecen, 2024. május 5.
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom elõtt tartott anyák napi nagygyûlésen 2024. május 5-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Magyar Péter Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ők Magyar Péter jelöltjei – ezzel a címmel tett közzé videót a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban bemutatja a baloldal új messiásának embereit, és elmondta, hogy kik is ők valójában. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója felidézte, hogy Magyar Péter azt állítja, hogy ő nem háborúpárti.

Tényleg?

– tette fel a kérdést Menczer Tamás. Hozzátette: „hát nézzük már meg a jelöltjeit!”

Van egy hölgy, aki rezsicsökkentés-ellenes, LMBTQ-párti és bevándorláspárti, „de nem baloldali, csak egy kicsit”. Egy másik hölgy, aki „még súlyosabb eset”, mert ő azt mondja, hogy ő szégyelli, hogy magyar. Emellett azt vallja, hogy a magyarok agymosottak, mivel békepártiak, és ő is éljenezte Ukrajnát – ismertette a kommunikációs igazgató. Majd feltette a kérdést:

Agymosottak vagyunk, mert békét akarunk, és szégyelli, hogy magyar. Mi lenne, ha háborúpárti lenne?

A hölgyek mellé vannak urak is, akik közül vannak olyanok, akik Soros Györgynek dolgoztak.

Ott van feketén-fehéren, hogy a migránssimogató és különböző Soros-célokat végrehajtó Soros-szervezeteknél dolgoztak.

– mondta Menczer Tamás. A kommunikációs igazgató szerint fontos, hogy minél több kormánypárti szavazó részt vegyen a békemeneten június 1-jén, „és aztán pedig zavarjuk el őket június 9-én”.

Mindenkire szükség van, de hogyha együtt leszünk, és ha mindenki eljön, ha a közösségünk minden tagját elvisszük, akkor győzni fogunk.

– zárta mondandóját.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.