Cristiano Ronaldo arca, amikor Real Madrid mezt raktak elé, magyar játékosokon viccelődtek az angolok – ezek voltak a hét videói

A Magyar Nemzet heti összeállítása.

2024. 06. 22. 6:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség Magyar Péter hajnali botránya ügyében – hatalmas botrányt okozott Magyar Péter részegen az egyik V. kerületi szórakozóhelyen, ahonnan végül a biztonsági őrök dobták ki. Megszólalt a rendőrség és a szemtanúk is.

 

Robbanás rázta meg Budapest környékét, ez volt az oka – egy személygépkocsi semmisült meg.

 

Az FBI segítségével fogtak el egy dark webes drogdílert: A férfi három év alatt százmillió forint értékű forgalmat bonyolított le.

 

Figyelmeztet a rendőrség: ezeken a helyeken tilos fürdeni a Dunában: Csak két kijelölt hely van Budapesten, ahol nem veszélyes a folyóban való strandolás.

 

Külföld

Többen meghaltak a brutális viharban a fővárosi régióban: ítéletidő volt csütörtökön Moszkvában és környékén: viharos széllökésektől kísért felhőszakadás, sőt tornádók legkevesebb két ember halálát okozták, 18-an pedig olyan súlyosan megsérültek, hogy kórházi ápolásra szorultak.

 

Kigyulladt és felrobbant egy lőszerraktár: halottjai és sebesültjei is vannak annak a tűznek és az általa okozott robbanásoknak, amely egy lőszerraktárban ütött ki Csád fővárosában, N'Djamenában.

 

Egy ukrán parancsnok elismerte: vesztésre állnak a háborúban – Ukrajna vesztésre áll az Oroszországgal vívott konfliktusban, és végleg veszíteni fog, ha nem történik változás – hangoztatta Dmitro Kuharcsuk, az ukrán fegyveres erők 3. önálló rohamdandárja második rohamzászlóaljának parancsnoka szerdai interjújában.

 

Sport

Sallai mozdulatára az Európai Labdarúgó-szövetség is felfigyelt: Labdarúgó-válogatottunk az Eb-n szerdán Stuttgartban 2-0-ra kikapott a németektől, de az Európai Labdarúgó-szövetség az X-oldalán nem egy német, hanem Sallai Roland egyik trükkjét emelte ki.

 

Érdemes Ronaldo arcát nézni , amikor ezt a mezt az orra elé tették – Cristiano Ronaldo az egyik legnépszerűbb játékos a labdarúgó Európa-bajnokságon, aki igyekszik időt szakítani a szurkolókra is. S az ötszörös aranylabdásról sokat eláruló videó készült, amikor egy Real Madrid-mezt írattak vele alá.

 

Szoboszlain és Ádám Martinon viccelődtek az angol szurkolók az Eb-n: Az egyik túl jóképű, a másik olyan, mint egy hűtőszekrény. Angol szurkolókat kérdeztünk az Európa-bajnokságon magyar futballistákról: a Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik mellett Callum Styles és Ádám Martin neve is előkerült.

 

Özönvíz, tömegverekedés és gólok – jó meccset hozott a török–georgiai találkozó az Eb-n: Törökország 3-1-re legyőzte Georgiát az Európa-bajnokság F csoportjának keddi nyitányán. A dortmundi mérkőzéstől előzetesen nem várt sokat a közvélemény, mégis élvezetes, jó találkozót láthattak a nézők.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: Facebook/ Cristiano Ronaldo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.