Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Egy kutya is megjelent a szavazókörben + fotó

Egy kis négylábú is érdeklődött a választások iránt.

2024. 06. 09. 15:43
Budapest, 2024. június 9.
Kutya az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as számú szavazókörben 2024. június 9-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kutya is megjelent a XII. kerületi 53-as számú szavazókörben. A kis négylábú házi kedvenc nem sokkal Orbán Viktor miniszterelnök után érkezett meg, és kerülgette játékosan a szavazóurnákat.

Ma reggel 6-kor nyíltak a szavazókörök, ahol egyszerre lehet szavazni a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament magyar tagjaira. A Magyar Nemzet beszámolt már arról, hogy mire van szükség a szavazáshoz, valamint arról is, hogy mire kell figyelni, hogy érvényes legyen a szavazata.

Még a délelőtti órákban adta le voksait Orbán Viktor és felesége, ezután a miniszterelnök egy rövid sajtótájékoztatót is tartott.

Orbán Viktor a Zugligeti Általános Iskola épületében adta le szavazatát, ahol nem sokkal később megjelent az urnák körül egy kistestű kutya. A házi kedvenc az urnák körül figyelte a szavazókat, míg – feltehetőleg – gazdája leadta a saját szavazatát.

Szavazás
Fotó: Kurucz Árpád

 

Borítókép: A szavazóhelyiségben lévő kutya (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.