Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Lukácsi Katalinnak egy spirituális élmény volt, hogy elfutott miután lebukott + videó

A választások előtt, éjszaka, napszemüvegben vödörrel a kezében kapták rajta Lukácsi Katalint azon, hogy plakátokat rongál az V. kerületben. Miután lebukott még megdöbbentőbb dolog történt, futásnak eredt és hosszú perceken keresztül menekült, míg végül egy gyorsétteremben talált magának menedéket.

2024. 06. 11. 13:35
Forrás: Képenyőkép
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mérhetetlenül büszke vagyok a futásomra, megnyertem a futóversenyt

 – mondta a Magyar Nemzetnek Karácsony Gergely eredményváróján Lukácsi Katalin. Juhász Péter jelöltje azt is leszögezte, hogy azért futott el, mert nem volt teljesen tiszta a lelkiismerete, és az üldözöttség ösztöne kerekedett felül benne, ezért ez egy spirituális élmény volt számára.

Lukácsi Katalin a V. kerület 3-as számú választókerületében indult képviselőnek a Momentum, a DK, az MMN és a Párbeszéd- Zöldek jelöltjeként. Juhász Péter képviselőjelöltje végül elbukta a választást, pedig a frakcióban az egyházi és civil ügyekért felelt volna.

Borítókép: Lukácsi Katalin (Forrás: Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.