Marakodás helyett gyarapodást szeretnének a kormánypártok Nagykanizsán

Személyesen és telefonon is megkeresik a választópolgárokat az egymillió találkozás napján.

Forrás: Zaol, Cseresnyés Péter Facebook-oldala2024. 06. 08. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A személyes találkozások mellett telefonon is keresik a szavazókat, Nagykanizsán is. Szombaton reggel Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Balogh László polgármester így kezdte a napot – számolt be a Zaol.

Cseresnyés Péter arra kérte a választókat, hogy vegyenek részt a szavazáson, hisz három nagyon fontos kérdésben kell dönteni.

– Dönthetünk arról, hogy háború lesz vagy béke Európában, és arról is, hogy ki vezesse a megyei, illetve a városi, kistelepülési önkormányzatokat 

– jelezte. 

– Arra kérek mindenkit, hogy a Fidesz–KNDP jelöltjeire, listájára szavazzon, hiszen akkor a békére szavaz. Ha Nagykanizsán a Fidesz–KDNP jelöltjeit választják, akkor az azt jelenti, hogy a város újra elindulhat a fejlődés útján, és nem az történik, mint ami az elmúlt négy és fél évben, amikor megtorpant a város fejlődése, illetve megtorpant minden, ami addig pozitív eredményként felmutatható volt.

Balogh László polgármester is egymás után kezdeményezte a hívásokat szombaton, miközben ő is azt kérte a választóktól, hogy június 9-én támogassák a Fidesz–KNDP jelöltjeit Nagykanizsán, mert ők egy biztonságosabb, nyugodt jövőért küzdenek. Azt szeretnék, az a feladatuk, hogy a marakodás helyett a gyarapodás legyen a cél, amit többséggel erősebben tehetnének.

Cseresnyés Péter úgy fogalmazott: 

Mindenkit arra kérünk, hogy szavazatával támogassa a Fidesz–KDNP jelöltjeit, listáját az önkormányzati és európai parlamenti választáson.

A parlamenti képviselő azt írta Facebook-oldalán, hogy a térség polgármesterei is tudják, a holnapi nap nem csupán otthonuk, településük, hanem az egész ország számára sorsdöntő. Ők is csatlakoztak a miniszterelnök felhívásához, és az egymillió találkozás napján személyesen kérik a választáson való részvételt, hogy Nemespátró és Nagybakónak is békében fejlődhessen tovább. Csak a béke, csak a Fidesz! – fogalmazott Cseresnyés Péter.

Borítókép: Cseresnyés Péter (Forrás: a képviselő Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.