Váratlan vendég bukkant fel Németh Zsolt kampányában

Az egymillió találkozás napján arra kérték a választókat, hogy segítsék a fővárost a valódi változáshoz.

Forrás: Németh Zsolt Facebook-oldala2024. 06. 08. 18:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budafokiakhoz és a tétényiekhez szólt Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, mégpedig Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP tegnap visszalépett főpolgármester-jelöltjével együtt egy Facebook-videóban. Mint azt a bizottsági elnök kifejezte, nagy örömére szolgál, hogy ma, amikor egymillió választópolgárral találkozik a Fidesz ötvenezer aktivistája, ellátogatott hozzájuk Szentkirályi Alexandra, aki továbbra is vezeti a Fidesz fővárosi listáját. 

Németh Zsolt arra kérte a választópolgárokat, hogy főpolgármesterként támogassák Vitézy Dávidot és szavazzanak a Fidesz listájára, melyet továbbra is Szentkirályi Alexandra vezet. 

– Hajrá, Fidesz, hajrá, Budafok-Tétény, hajrá, Budapest! – mondta a bizottsági elnök. 

Szentkirályi Alexandra is csatlakozott Németh Zsolthoz és mindenkit arra kért, hogy listán mindenhol a Fideszt ikszelje be, mert ahhoz, hogy Budapesten valódi változás legyen, azaz hogy végre el tudják küldeni Karácsony Gergelyt és vele együtt Gyurcsány Ferencet a fővárosi közéletből, Vitézy Dávidra kell szavazni.

Borítókép: Németh Zsolt és Szentkirályi Alexandra kampányhívásokat intéz (Fotó: Németh Zsolt Facebook-oldala) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.