Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Menczer Tamás: El akarják hallgattatni a békepárti hangokat + videó

– A háborúpártiak el akarják érni, hogy ne beszéljenek a háború veszélyeiről – húzta alá a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás leszögezte: ők továbbra is a háború veszélyeiről fognak beszélni, háborúellenes kampányukat fokozni fogják, és mindent meg fognak tenni a békéért.

Forrás: MTI2024. 06. 03. 14:56
MENCZER Tamás
Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Fidesz–KDNP Magyarországon az egyedüli politikai közösség, amely békepárti, meg tudja és meg is akarja védeni az ország békéjét – jelentette ki a kormánypártok kommunikációs igazgatója hétfőn Pátyon.

Menczer Tamás, aki egyben Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a települést az M1-es autópályával összekötő csomópont második ütemének átadásán arról beszélt: a vasárnapi választások legfontosabb kérdése, hogy háborúba megy Európa és Magyarország, vagy béke lesz.

Ha nem tudjuk a békét megőrizni, ha a háború kiterjed és Európa háborúba megy, és Magyarországot is belekényszerítik, akkor nem fejlesztésekről, nem autópálya-lehajtóról és elkerülő útról fogunk beszélgetni, hanem arról, hogy mit veszítettünk el

 – tette hozzá.

Szerinte a háborúpártiak el akarják érni, hogy ne beszéljenek a háború veszélyeiről. – El akarják hallgattatni a békepárti hangokat, élen a feketeöves háborúpártival, Magyar Péterrel, aki azt mondta, hogy ne beszéljünk a háború veszélyeiről, ne tegyünk ki Stop Háború plakátokat, mert ezek veszélyesek a gyerekekre – fogalmazott. Leszögezte,

a gyerekekre nem a plakát a veszélyes, hanem a háború a veszélyes.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, hogy ők továbbra is a háború veszélyeiről fognak beszélni, háborúellenes kampányukat fokozni fogják, és mindent meg fognak tenni a békéért, „akkor is, ha ez az ilyen feketeöves, külföldről irányított és finanszírozott embereknek nem tetszik”. Menczer Tamás azt mondta,

látható a falvakban, a településeken és különösen a fővárosban, hogy a baloldali polgármesterek nem a települések fejlesztését tartják szem előtt, hanem a településeket erőforrásnak használják a kormány elleni harcukhoz, és ebben a település lepusztul, tönkre megy. 

A kommunikációs igazgató ezért azt kérte a választópolgároktól, hogy az önkormányzati választáson a kormánnyal együttműködni képes jelölteket támogassák.

A beruházásról elmondta, a projekt első része az autópálya-lehajtó, amelyet tavaly decemberben adtak át a forgalomnak. A második rész pedig a pátyi nyugati elkerülő szakasz, amelyet most adnak át. A két beruházás összértéke 5,9 milliárd forint volt – ismertette.

Menczer Tamás közölte, a lehajtónak azért van nagy jelentősége, mert az a választókerület csaknem felét érinti, sok tízezer ember mindennapjait teszi könnyebbé: a Pátyról, Telkiből és Budajenőről közlekedők naponta akár hatvan percet is spórolhatnak, vagyis éves szinten akár tíz napot is nyernek, ezt az időt nem kell a dugóban tölteniük.

Hozzátette, hogy az összekötő út átadásával Biatorbágyon is jelentősen – a felmérések szerint majdnem ötven százalékkal – csökkent az átmenő forgalom és a beruházás pozitív hatással van Budakeszi forgalmára is.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.