Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Menczer Tamás: Egy kérdést tegyen fel magának mindenki: háborút akar vagy békét?

„A baloldaliak nem tudják megvédeni a békét, nem képesek rá, és nem is akarják.”

2024. 06. 09. 13:43
Pilisjászfalu, 2024. május 31.
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, a térség fideszes országgyûlési képviselõje beszédet mond a felújított pilisjászfalui egészségház átadásán, és a helyi bölcsõdefejlesztésrõl tartott sajtótájékoztatón a Pest vármegyei településen 2024. május 31-én.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt kérem tisztelettel mindenkitől, hogy egy kérdést tegyen fel magának: háborút akar vagy békét? – mondta Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Ha erre az a válasz, hogy békét akar, akkor nyilvánvalóan Magyarország békéjét csak Orbán Viktor tudja megvédeni, és az Orbán Viktor által vezetett pártközösség, a Fidesz és a KDNP.

– mutatott rá a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Hozzátette: – Én mindenkitől azt kérem nagy tisztelettel, aki békét akar, hogy támogassa Orbán Viktort, a békepárti miniszterelnököt, és támogassa a Fidesz–KDNP pártszövetséget.

Csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes megvédeni Magyarország békéjét, a baloldaliak nem tudják megvédeni a békét, nem képesek rá, és nem is akarják, mert a háború pártján állnak – hangsúlyozta Menczer Tamás.

– A kérdés és a tét: háború vagy béke. Aki békét akar, attól azt kérem, hogy támogassa Orbán Viktort és a Fidesz KDNP-t! – tette hozzá.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.