Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

MSZP: Sokkal előbb kellett volna összefognunk + videó

A Tisza Párt szerepéről is beszélt az MSZP társelnöke.

2024. 06. 09. 22:37
Komjáthi Imre
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komjáthi Imre úgy gondolja, hogy sokkal korábban kellett volna összefognia az ellenzéknek. A Magyar Szocialista Párt (MSZP) társelnöke a Magyar Nemzet riporterének arra a kérdésére válaszolt, hogy az európai parlamenti választások kapcsán milyen reményei vannak a DK–MSZP–Párbeszéd szövetségnek.

Arra a felvetésre, hogy egyáltalán jó ötlet volt-e összefogni, Komjáthy azt válaszolta, szerinte késő volt. – Hamarabb kellett volna. Mi ezt elmondtuk, 2023 januárban már tárgyalóasztalhoz hívtuk az ellenzéki pártokat, pontosan azért, hogy állapodjunk meg, induljunk közösen. Ez sajnos nem jött létre, de azt gondolom, hogy azért ez az összefogás mindent megtett azért, hogy küldjünk szociáldemokrata európai parlamenti képviselő-jelölteket Brüsszelbe – mondta a Magyar Nemzetnek.

 

Komjáthi szerint a Tisza Párt nem darálta le az ellenzéket

Arra a kérdésre, hogyan folytatódik majd a munka annak fényében, hogy a Tisza Párt sok ellenzéki szavazatot szivattyúz el, Komjáthi Imre azt mondta: – Nem gondolom, hogy a Tisza Párt ledarálta az ellenzéket. Nekünk van egy nagyon erős, szociáldemokrata értékrendünk. Azt gondoljuk, hogy nagyon kevés olyan ellenzéki párt van ma Magyarországon, amelynek annyira fontos az emberség, a megbecsülés, a tisztelet és a gondoskodás, mint a Magyar Szocialista Pártnak.

 

Borítókép: Komjáthi Imre (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.