Orbán Viktor továbbra is a béke melletti szavazásra buzdít

A miniszterelnök a szavazás napján is mozgósít.

2024. 06. 09. 12:52
Budapest, 2024. június 9.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Fidesz V. kerületi irodájában az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján, 2024. június 9-én. A kormányfõ szavazatának leadása után az irodába ment, ahol bekapcsolódott a helyi fideszesek mozgósítási kampányába.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor a választás alatt is mindenkit arra buzdít, hogy menjen el szavazni és tegye le voksát a béke mellett. A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amiben az országjárásáról mutat be egy kisebb összeállítást.

Orbán Viktor a videóban telefonon kereste a választókat, illetve néhány személyes találkozást is bemutat, amik után a közös képek sem maradtak ki.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.