Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Sulyok Tamás: Szavazataikban a választók demokratikus akarata fejeződik ki

A Nemzeti Választási Iroda székházában tett látogatást a köztársasági elnök.

Forrás: MTI2024. 06. 09. 20:54
SULYOK Tamás
Sulyok Tamás köztársasági elnök a Nemzeti Választási Irodában (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szavazataikban a választók demokratikus akarata fejeződik ki – jelentette ki Sulyok Tamás köztársasági elnök az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választások estéjén a Nemzeti Választási Iroda székházában.

Hozzátette: ez az alapja alkotmányos rendünknek és az európai jogrendnek egyaránt.

Az államfő megköszönte mindenkinek, aki részt vett a szavazásokon, valamint a Nemzeti Választási Iroda munkatársai és mindenki áldozatos munkáját, aki a választások lebonyolításában bármilyen minőségben részt vett.

A köztársasági elnök kiemelte: bízik benne, hogy a jövőbeli mindennapokban egymás kölcsönös tisztelete és megbecsülése mellett a belátás képessége is segít majd bennünket, hogy együtt és külön-külön is minden tőlünk telhetőt megtegyünk az európai és a hazai, a regionális és a helyi, a nemzeti és a nemzetiségi tradicionális értékeink védelme érdekében.

 

Borítókép: Sulyok Tamás köztársasági elnök a Nemzeti Választási Irodában (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.