Tömegverekedés tört ki Tatabányán! + videó

Az Opus Tigáz Tatabánya-Békéscsaba NBIII-as osztályozó mérkőzés (2-2) nem ért véget a pályán, a stadionon kívül ugyanis a két tábor még folytatta a küzdelmet egymással, illetve a rendőrökkel. Egyelőre nem tudni, hogy miért robbant ki az osztályozó mérkőzés harmadik félideje.

Forrás: KEMMA2024. 06. 03. 19:14
Nem múlt el balhé nélkül a Tatabánya Békéscsaba elleni osztályozó meccse (FORRÁS: KEMMA)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Komárom-Esztergom vármegyei hírportálnak, a Kemmának az egyik olvasójuk küldött videót, amelyeken az látható, hogy a tatabányai Grosics Gyula Stadion mellett futballszurkolók között alakult ki verekedés.

Az osztályozómérkőzést eleve sok rendőr biztosította, akik így gyorsan közbe tudtak avatkozni.

A felvételeken jól látható, hogy a Szent Borbála úton a tömegjelenet miatt teljesen megbénult a forgalom, az utat rendőrautók zárták el.

Azt egyelőre nem tudják, hogy konkrétan mi robbantotta ki a verekedést, ahogyan azt sem, hogy melyik csapat szurkolói voltak a ludasok.

A Kemma megkereste kérdéseivel a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak a megkeresésükre, a cikket frissítjük a hivatalos információkkal.

A meccs, ahol a vendég csabaiak kétszer is megszerezték a vezetést, végül 2-2-es döntetlennel zárult, így az NBII-es tagságért vívott párharc a békéscsabai visszavágón dől el majd június 9-én.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.