Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Döbbenet! Az M7-es autópálya belső sávjában büntetőfékezett egy furgonos! + videó

Nem tetszett neki, hogy felvették a leállósávos előzéseit, az M7-es autópálya belső sávjában akart bosszút állni.

Forrás: ORIGO2024. 05. 21. 18:14
Büntetőfékező furgonos az M7-es autópálya belső sávjában (Forrás: Videa/Bp.-i Autósok)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bpiautosok.hu olvasója az M7-es autópályán, Balaton felé autózva figyelt fel a visszapillantó tükrében egy leállósávban közlekedő furgonra. A mobiljával videózni kezdett, hogy meglegyen a szabálytalankodó jármű rendszáma. A szemtanú kifejtette, hogy mi történt ezután:

Amikor észrevette a szabálytalankodó furgonos, hogy videózzák őt, lelassított, megvárta a videózó autóst a forgalomban, rájuk húzta a kormányt, majd veszélyes manőverekbe kezdve üldözni kezdte őket. Büntetőfékezéssel az autópálya belső sávjában megállásra kényszerítette őket, majd fenyegető magatartást tanúsítva kiszállt a furgonból.

A videózó szemtanú így folytatta:

Miután sikerült elmenekülnünk, újra üldözőbe vett minket, és próbált megállásra kényszeríteni. Pákozdtól a szabadbattyáni lehajtóig próbált leszorítani és megállásra kényszeríteni, mire sikerült úgy letérnünk az autópályáról, hogy ne tudjon követni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.