Kamion tarolt le egy személygépkocsit a négyes főúton

Helyzetjelentés az utakról szerda reggel.

Forrás: Autószektor, Útinform2024. 07. 24. 8:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy teherautó a 4-es főút 141-es kilométerénél, Kenderes külterületén – írta az Autószektor.

A baleset következtében beszorult egy ember, őt a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók emelték ki a járműből. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

 

Másutt is torlódnak az utak

Az Útinform közölte, torlódásra máshol is kell számítani: folytatják a hídkarbantartási munkákat az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon. A 120-as és 123-as kilométer között mindkét pályaoldalon lezárták a belső sávot. Napközben torlódás várható.

A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos Művészetek völgye fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig.

 A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.