Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

„Orrbefogva” szavazott, de utána önfeledten bulizott a fideszes politikusokkal Magyar Péter 2022-ben + videó

A Tisza Párt alelnöke ma már egészen másképp emlékszik vissza a történtekre.

2024. 07. 05. 11:23
Magar Péter a 2022-es Fidesz eredményvárón Forrás: Tények
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legutóbbi országyűlési választásokon, 2022-ben még a kormánypártok eredményvárójában ünnepelte Magyar Péter a Fidesz–KDNP kétharmados győzelmét, amelyről felvételt közölt a Tények.

A két éve készült felvételen az látható, ahogy Magyar Péter önfeledten mulatott a fideszes politikusokkal. 

Magyar Péter azonban ma már egészen másképp emlékszik vissza a történtekre. Nemrég ugyanis úgy nyilatkozott, „orrbefogva”, csak a gyerekei miatt szavazott a Fideszre. Ez, amennyiben igaz, akkor mesterien leplezte érzelmeit a 2022-es felvételeken. A felvételek kapcsán megszólaló ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint Magyar Péter rövid pályafutását egyre több önellentmondás jellemzi.

Arról is szólnak a videóban, hogy Magyar Péter közembernek próbálja beállítani magát, de valójában mindig is kötődött a luxushoz. A közelmúltban fociszurkolók körében fotóztatta magát, azt sugallva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát, de rövidesen kiderült, hogy amikor csak tehette, a VIP-szektorban ült a meccsek alatt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.