Baleset történt az M7-esen, leállt a forgalom

Forgalmi és közlekedési információk vasárnap délután.

2024. 08. 25. 14:44
Letenye, 2020. július 11.
Várakozó autósok az M7-es autópályán a magyar-horvát határátkelõ elõtt, Letenyénél 2020. július 11-én. A határátkelõnél 2 órás várakozással kell számolni, mert a horvát hatóságok kötelezõen regisztrálják belépõket. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arrafelé jelenleg nem kell torlódásra számítani.
MTI/Varga György
Fotó: MTI/Varga György
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keresztbe fordult egy kamion vasárnap kora délután az M7-es autópályán a Szegerdői pihenőhely kihajtójánál. A jármű a 178-as kilométernél a Budapest felé vezető sávokat teljesen elzárja, így leállt a forgalom – közölte az Útinform. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez mentőhelikopter is érkezett. Később tudatták, hogy a forgalmat a 183-as kilométernél lévő Sávolyi csomópontnál kiterelik.

Megélénkült a forgalom az M7-es autópályán Budapest felé. Balatonvilágostól telítettek a sávok, Polgár környékén pedig lassulások is előfordulnak. Délután komolyabb torlódás kialakulására is van esély.

Mint lapunk megírta, útépítés zajlik az M7-es autópályán, Balatonkeresztúr térségében.

A Letenye felé vezető oldalt a 168-as és 174-es kilométer között lezárták.

A forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv járható. A munkavégzés mögött lassulásra, szakaszos torlódásra kell számítani. Az autópálya Letenye felé vezető oldalán, Balatonszentgyörgy térségében reggel belehajtott a terelésbe egy autóbusz.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Biatorbágy térségében baleset történt. A rendőrség tájékoztatása szerint

öt autó ütközött, megsérült két gyermek és két felnőtt,

a mentők kórházba vitték őket. A 18-as kilométernél a forgalom egy sávon elindult. A torlódás több mint három kilométeres. A rendőrök már befejezték a helyszínelést.

Távolabb, Győr térségében több jármű ütközött össze, a 123-as kilométernél a forgalom egy sávon halad, a torlódás pedig közel négy kilométeres.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, Ócsa térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 28-as kilométernél a forgalom csak a külső sávon halad, a torlódás három kilométeres.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.