Egy kisvárosnyi idős ember életet mentette meg eddig a Gondosóra

Számokban bizonyítható a Gondosóra sikere.

2024. 08. 10. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gondosóra program indulása óta több mint 22 ezer életet mentett meg és 360 ezer esetben nyújtott hétköznapi segítséget – ismertette a miniszterelnök főtanácsadója szombaton közösségi oldalán.

Nyitrai Zsolt a bejegyzésében – a Gondosóra program eddigi működését értékelve – kiemelte: a diszpécserek 28 ezer órát beszéltek a felhasználókkal és 34 ezer alkalommal értesítették a kontaktszemélyeket.

A Gondosóra legidősebb felhasználója továbbra is a 107 éves Gizi néni

 – írta a főtanácsadó.

Forrás: Nyitrai Zsolt


Hozzátette: 

a Gondosóra szolgáltatást már applikáció is segíti, így a hozzátartozók gyorsabban értesülhetnek arról, ha hozzátartozójukkal baj történik, de az ügyintézés is egyszerűbb és gyorsabb lett ezáltal.

Az applikációt ez idáig több mint 30 ezren töltötték le – mondta.
A legújabb fejlesztésnek köszönhetően pedig már az ingyenes zöldszámon (06 80 804 050) is lehet regisztrálni a Gondosóráér – emlékeztetett a főtanácsadó.

Regisztráljon ön is! Gondosóra: segítség egy gombnyomással!

– zárta bejegyzését Nyitrai Zsolt.

Borítókép: Nyitrai Zsolt (Fotó: MTI/Derencsényi István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.