Kalapszépségversenyt indított Orbán Viktor

Orbán Viktor kalapszépségversenyt indított TikTok-oldalán, az általa közzétett fotók Tusványoson készültek, amelyen becsléseink szerint több tízezren vehettek részt. A jobboldali fesztiválok egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Néhány nappal ezelőtt fejeződött be az esztergomi MCC Fesztivál, amelyre közel ötvenezren látogattak ki, hamarosan pedig kezdetét veszi az idei Tranzit fesztivál.

2024. 08. 08. 8:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Te melyiket választanád? – teszi fel a kérdést TikTok-bejegyzése alatt Orbán Viktor. A miniszterelnök posztjában Tusványoson hordott kalapokról készült fotók szerepelnek. A kormányfő oldalán egy másik Tusványosról szóló bejegyzés alatt a tábor helyszínét is bemutatják.

 

Tusványos más nyelveken nem írható le

Idén már 33. alkalommal rendezték meg a bálványosi szabadegyetemet, ahol hagyománnyá vált, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nagyívű beszédet mond, amelyre az egész világ odafigyel. Mint arról lapunk cikkezett, Tusványos az a hely, ahol mindenki szabadnak érezheti magát, a helyszínnek annyira egyedi a hangulata, hogy az más nyelveken szinte le sem írható. 

Itt a közönség soraiban lehet találkozni és néhány szót váltani rengeteg ismert politikussal, élsportolóval, zenésszel, influenszerrel és közéleti személyiséggel. 

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor napközben különböző gasztronómiai élményeket kínált a vendégeknek, emellett élsportról, kultúráról és világpolitikáról szóló előadásokat hallgathattak, továbbá közönségtalálkozókat is szerveztek. Este a nagyszínpadon többek között olyan neves előadók léptek színpadra, mint 

  • Nagy Feró és a Beatrice, 
  • Kalapács József, 
  • Rudán Joe,
  • Varga Miklós. 

 

Egyre népszerűbbek a jobboldali fesztiválok

Mint korábban megírtuk: a jobboldali fesztiválok egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Néhány nappal ezelőtt fejeződött be az esztergomi MCC Fesztivál, amelyre közel ötvenezren látogattak ki. Hamarosan pedig kezdetét veszi az idei Tranzit fesztivál

A politikai rendezvény helyszíne szokás szerint Tihanyban lesz, méghozzá augusztus 22. és 25. között. Ahogy arra számítani lehet, a fesztiválon idén is hallhatunk majd előadásokat, beszélgetéseket és vitákat politikai pártok képviselői, szakértők és újságírók részvételével. 

A Magyar Nemzet rendszeresen figyelemmel kíséri az évről évre nagy visszhangot kiváltó eseményt. A tavalyi Tranzit legemlékezetesebb része az a beszélgetés volt, amelyen Orbán Viktort kérdezték. 

A miniszterelnök arról beszélt, hogy nem kell a magyaroknak magyarázkodni, nyugodtan nevezhető európai jelenségnek, ha hosszú ideje többségben kormányoz egy politikai párt.

– Alapvetően hasonló gondolkodású, de mégis egy-egy témában máshogy gondolkodó emberek tudnak beszélgetni egymással és ütköztetni a véleményeket – mutatott rá Szentkirályi Alexandra, aki szerint a Tranzit egy nagy közösség és szövetség is. Itt nagyobb perspektívában rá lehet nézni a dolgokra, nekem egy biztos pont az évben – tette hozzá.

Borítókép: Orbán Viktor megérkezik Tusványosra (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.