Magyar Péter a betegeket veszélyezteti + videó

Magyar Péter folyamatos negatív kommunikációja és hangulatkeltése elbizonytalanítja az embereket, amivel akár veszélyeztetheti is őket – mondta a PestiSrácoknak az egészségügyi államtitkár. Takács Péter rámutatott: a Tisza Párt elnöke nem a valós helyzetet akarja bemutatni akcióival, hanem a balhé és az indulatkeltés a célja.

Forrás: Pesti Srácok2024. 08. 28. 15:02
Magyar Péter, egészségügy, Takács Péter, kórház, kórházi akció
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az egyik legnagyobb problémám Magyar Péterrel, hogy ő a mindenkori helyzetével visszaél, mindig valakinek a hátán mászott felfelé, egész életében ezt csinálta, és ezt igazolják a szánalmas, VIP-ellátást követelő SMS-ei is – jegyezte meg a PestiSrácok (PS) Mi kérdezünk című podcastműsorában Takács Péter egészségügyi államtitkár.

A politikus a Magyar Nemzetnek is adott interjút, melyben jelezte, hogy megelégelte Magyar Péter kórházi hecckampányát. – Magyar Péter visszaélt a jogszabályok adta lehetőségeivel, mivel amit a kórházakban művel, az minden, csak nem tájékozódás.

Zavarja az orvosokat és a gyógyítás rendjét, órákon át grasszál fel-alá a kórházakban, miközben Jakab Péter stílusában személyeskedő és dehonesztáló megjegyzésekkel alázza meg a gyógyító munkájukat odaadással végző kollégákat

– nyilatkozta lapunknak Takács Péter.

A PS-nek adott interjúban is hangsúlyozta, hogy Magyar Péter akcióinak célja a balhé és az indulatkeltés. Mint mondta, erre az egészségügy mindig is alkalmas volt, függetlenül attól, hogy ki van kormányon.

Alapvetően ez baloldali téma szokott lenni, hiszen az ő módszerük az, hogy a rossz közérzetet propagálják, az az érdekük, hogy mindenki egy kicsit rosszul érezze magát.

Az államtitkár szerint ha az objektív tájékoztatás lenne a célja Magyar Péternek, akkor nemcsak a „lerobbantabb” részeket mutogatná a kórházakban, hanem azokat is, amelyeket a kormány már felújított.

A János Kórházban is felfedezte, hogy az egyik műtőben nem megy a klíma, ami egy valós probléma, de azt elfelejtette elmondani, hogy a másik tizenkettőben igen

– említette példaként, majd hozzátette: manapság, amikor minden beteg zsebében ott a mobiltelefon, az objektív tájékozódásnak semmi akadálya nincs, és ő is támogatja a valóság bemutatását, de a Tisza Párt elnöke már a felvetéseiben is hazugságot állít.

Úgy véli, ez a fajta folyamatos negatív kommunikáció és hangulatkeltés egyszerűen elbizonytalanítja az embereket. – Ezzel az embereket veszélyezteti, mert ha valaki abból kiindulva nem megy be egy magyar kórházba, hogy ott úgyse kap ellátást, azzal már az egészségét kockáztatja.

Esetleg addig halogatja a beavatkozást, amíg már tényleg valamilyen egészségkárosodása lesz. Ez hihetetlen mértékben kártékony, s azok a politikusok, akik az egészségügyre építik a hecckampányukat, ezt föl sem tudják fogni

– jelentette ki Takács Péter. Szerinte az EP-képviselőnek inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy új barátainál, Manfred Webernél és Ursula von der Leyennél elérje annak a 900 milliárd forintnak a kifizetését, amit még a Covid-helyreállítási alapból különítettek el a magyar kórházak fejlesztésére.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.