Magyar Péter több százezerért bulizott a Szigeten

A VIP-részben fesztiválozott a Tisza Párt vezetője.

2024. 08. 11. 13:12
Magyar Péter
Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Metropol beszámolói szerint Magyar Péter a Sziget fesztivál VIP-részében bulizott a barátaival a héten. Az ellenzéki politikus megadta a módját, jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit.

Magyar Péter kínosan ügyel rá, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a közösségi oldalán, nem volt ez másként most sem. A baloldali politikus követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt. A 24.hu fotói azonban lebuktatták – írja a Metropol.

VIP-napijegy (Forrás: Sziget.hu)

A fényképek tanúsága szerint a Tisza Párt elnöke barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel múlatta az estét.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Magyar Péter VIP-körülmények között szórakozott. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP-klubjában, a Lockban is ragaszkodott az egyébként zártkörű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP-szobákhoz. Természetesen a Szigeten sem adta alább.

A csütörtök esti költségek a számítások szerint több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar Péter nemcsak magának, de a barátainak is szerzett.

Egészen magas áron az all inclusive ellátás, korlátlan italfogyasztással (Forrás: Sziget.hu)

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.